Contact

U kan hier een vraag stellen of een suggestie doen. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Rechtstreeks een e-mail versturen kan ook via dit e-mail adres: secretariaat@vwuf.be

 

Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit (API)

Wushu is een krijgskunst die ethisch handelen hoog inschat. Er bestaan zelfs een eeuwenoude Chinese term voor, wude (武德) of letterlijk krijgs-deugd. Wij onderschrijven dan ook voor de volle 100% de doelstelling van de Vlaamse overheid die volop inzet op een actieve ‘gezond sporten’-attitude met aandacht voor individuele of persoonlijke integriteit (fysieke, psychische en seksuele), fair play en sociale integriteit (solidariteit, diversiteit en inclusie)'. Mocht er zich in uw club een probleem stellen dan kan u in alle vertrouwen contact opnemen met Patricia Lamberts (patricialamberts1961@gmail.com)

De Vlaamse Wushu Federatie ondertekende ook de Panathlonverklaring 'Ethiek in de Jeugdsport' en sluit zich daarmee aan bij de groeiende groep federaties en sportclubs die ijveren voor een omgeving waar jonge sporters in alle vertrouwen hun sport kunnen beoefenen. Wat deze verklaring juist inhoudt kan u nalezen op de website van Panathlon Vlaanderen.

 

Website-feedback

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
6 + 5 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

arena_starstone_logo_landscape.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer