Succesvolle Paasstage voor de VWI Kung Fu Kids te Oostende

Zoals elk jaar organiseerde het Vlaams Wushu Instituut een Paasstage voor haar grote afdeling Kung Fu Kids.

Met een volle autobus reisde het VWI af van Dendermonde naar Oostende. Een heel weekend volgden de kids een welbepaald programma. De kids werden in leeftijdcategorie en technisch niveau ingedeeld. Zo waren er panda’s, slangen,tijgers en draken. De allerkleinsten konden naast de trainingen ook kennis maken met het Crea labo, knutselen (onder de leiding van Bridhe Van Ranst, chiroleidster te Dendermonde), het binnenzwembad, het ballenbad en de grote overdekte speeltuin en natuurlijk niet te missen de paaseierenraap in de duinen. De grotere trainden de hele dag en kregen nieuwe technieken onder de knoet door er intensief op te oefenen. Onder de leiding van Patrick Van Campenhout, hoofdleraar van het VWI, assisteerden ook Peter Hermans, Jelle Vlaeminck, Johan Conti, Wei-Chun en Bert Vlaeminck. 

Patricia zorgde voor de organisatie van randanimaties en de accommodatie van de ouders. 

Op het einde van de stage gaven de Kung Fu Kids een demonstratie voor de ouders en Koen Deweerdt, de directeur van Vayamundo Oostende, die aan alle deelnemers een diploma uitreikte.

Nieuw in de Paasstage was de initiatie voor de kids van de hotelgasten die een van Wushu konden proeven, een 25 tal kids kwamen erop af en kregen ook een certificaat van deelname als aspirant kung fu kid!

De stage werd een succes an alle kids, leraren, assistenten, begeleiders en ouders waren tevreden over de formule, iedereen kijkt er naar uit om de volgende editie te volgen. Tot volgend jaar!

IMG_5674.JPG

IMG_5680.JPG

arena_starstone_logo_landscape.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer